Even ontmoeten op anderhalf

Taakgroep Connect » Ontspannen & ontmoeten » Even ontmoeten op anderhalf

DE manier voor jou en mij om op een laagdrempelige manier (nog) meer mensen binnen de gemeente te leren kennen!

Na de dienst even gezellig napraten bij de koffie, nieuwe mensen ontmoeten, horen hoe andere mensen in hun vel zitten... Het zit er al bijna een jaar niet meer in. 

Zou jij toch graag weer eens een ander gezicht uit de gemeente willen spreken, buiten je eigen gewone groepje? Meld je dan aan voor 'Even ontmoeten'

Vind jij het leuk om gastvrouw/heer te zijn en heb je de ruimte om iemand te ontvangen voor een gezellig etentje, lunch of kopje koffie of thee bij je thuis? Dan kun je je nu opgeven als Host.
Ga je liever op bezoek bij iemand? Dan kun je je aanmelden als Gast.
Maakt het je niet uit of zoek je gewoon een wandelmaatje om buiten te wandelen? Dan kun je ook dat aangeven.

Aanmelden kan via de button onderaan. Host en Gast of wandelaars worden dan aan elkaar gekoppeld en dan hoeft er alleen nog maar een datum geprikt te worden! 
Of het alleen bij eten, koffie of lunch blijft of dat er nog een bordspelletje bijgepakt wordt, een film gekeken wordt of een lekkere wandeling gemaakt wordt en of het voor herhaling vatbaar is, is natuurlijk helemaal aan jullie. We kunnen elkaar in ieder geval op een mooie en creatieve manier, juist in deze vreemde tijden, EVEN ONTMOETEN! 

Alvast heel veel plezier:) 

Meld je aan om gekoppeld te worden