Gebedsteam

Taakgroep Gemeentezorg & Diaconie » Gebedsteam

Leiding

  • Marjanne Visser-Beelen

Het Nazorgteam: gesprek en gebed

Het nazorgteam is er voor gesprek en gebed. We zijn er om naar je te luisteren, mee te denken en vooral ook om voor je te bidden. Dat is wat het inhoudt om samen gemeente te zijn: rondom elkaar gaan staan en samen naar de Heer gaan met onze nood.

Op de zondagmorgen kun je voor, tijdens of na de samenkomst in Kruispunt naar het nazorgteam komen voor een bemoediging, gebed of het delen van een specifieke nood of aandachtspunt. Dat kan zowel rond de eerste en tweede samenkomst. Zolang de coronarichtlijnen van kracht zijn, houden we 1,5 meter afstand.

Er zijn - behalve persoonlijk op zondagmorgen - echter nog meer mogelijkheden voor nazorg:.

  • We spreken af om met elkaar telefonisch contact te leggen
  • We spreken af om bij je thuis te komen of jij komt bij één van ons thuis. Dan houden we de 1,5 meter in acht.
  • Je kunt een gebedspunt doorgeven dat iemand van ons team of ons hele team meeneemt in gebed. 

Wil je gebruik maken van één van deze mogelijkheden? Neem dan contact op met Marjanne Visser. Haar gegevens vind je via de button rechts in beeld. Je kunt ook op de button hieronder klikken. Je kunt in beide gevallen aangeven naar welke mogelijkheid van nazorg je voorkeur uitgaat en vervolgens zal Marjanne iemand of een echtpaar uit het nazorgteam benaderen om zo spoedig mogelijk contact met jou op te nemen. Alle gesprekken zijn en blijven vertrouwelijk.

Wees vrijmoedig om ons te benaderen!

Nazorg aanvragen